blogg

Hvilke redskaper passer til første tilleggsmat?

Hvilke redskaper passer til første tilleggsmat?

Når det gjelder første tilleggsmat, har foreldre mye å bekymre seg for. Og en av de mest skremmende delene er valget av redskaper for tilleggsmat. Du trenger ikke å bekymre deg, men det gir mening å finne ut mer informasjon.

For å unngå feil anbefaler vi å være oppmerksom på de viktigste aspektene.

Valg av materiale.

Glass eller plast, eller kanskje metall eller silikon? Det finnes mange alternativer, og hvert av materialene har både fordeler og ulemper. Så det er viktig å vite om hver av dem…

Legg merke til at termisk ledningsevne, som metall har, kan være farlig for et barn. Vi kan ikke utelukke forbrenninger. Fallende glassutstyr kan ha negative og irreversible konsekvenser for barnet, så det er ikke verdt risikoen! Når det gjelder plast, velges det oftere enn andre materialer. Men det kan også ha en viss risiko. Selv om det ikke deformeres, vil de frigjorte stoffene ved bruk i mikrobølgeovn ikke være gunstige. Så plast er ikke det beste alternativet.

Tvert imot viser matvaresikker silikon seg fra sin beste side. Det er trygt: produktene brekker ikke, deformeres ikke. Et barn kan tygge på en skje, en tallerken, med andre ord bruke servise som tyggeleker, noe som ikke bekymrer foreldrene.

I tillegg er retter laget av silikon flotte for oppbevaring av mat i kjøleskapet. Og mat-silikonen kan sies å være veldig “bærbar”. Den er praktisk å ha med seg både på hverdagsturer og til gjester.

Fordelene er åpenbare, når det gjelder ulempene er det bare én – høy kostnad for produktene. Men til og med det er berettiget!

Et annet poeng, er det behov for å kjøpe egne retter til barnet? Det er umulig å være uten det!

Erfarne eksperter sier at den første slike eiendommen, personlige redskaper – det er det som kan hjelpe til med å danne barnets selvtillit, hans/hennes styrke. Og dermed bidrar til personlighetsdannelse.

Produktvalg

Er det nok å bare kjøpe en tallerken? Bare en skje? Vi anbefaler å kjøpe en komplett sett!

Silikon sugekoppskål med lokk – Army Green

På lager

7.95
SKU: BP-000021
Vekt 0.200 kg
Dimensjoner 15 × 10 × 6 cm

Silikon sugekoppskål med lokk – Baby Blue

På lager

7.95
SKU: BP-000020
Vekt 0.200 kg
Dimensjoner 15 × 10 × 6 cm

Tallerken

Tallerkenen er faktisk det viktigste elementet. Du kan ikke klare deg uten den! Du trenger bare å tenke litt på hvilken som passer best for babyen din: med eller uten lokk. Den første muligheten er optimal for hjemmebruk, den andre – også for turer. Men det viktigste er at den første babytallerkenen har en sugekopp! Dette elementet er den beste hjelperen. En sugekopp hjelper til med å feste tallerkenen sikkert på bordet, det vil si forhindre at den velter.

Skje, gaffel

Babyen din vil også trenge en silikonskje og gaffel. Slike “trygge” produkter vil bidra til å unngå skader. Og de kan brukes allerede fra omtrent tre måneders alder (og i noen tilfeller enda lenger), og kan også brukes som favorittleker å tygge på. Disse nødvendige elementene vil vise seg å være svært nyttige. Ikke glem at de også bidrar til utviklingen av håndmotorikk.

Silikon skje – Soft Pink

På lager

2.20
SKU: FU-000051
Vekt 0.03 kg
Dimensjoner 13 × 2 × 2 cm

Silikon skje – Smoke Blue

På lager

2.20
SKU: FU-000052
Vekt 0.03 kg
Dimensjoner 13 × 2 × 2 cm

Silikonsmekke – Army Green

På lager

5.90
SKU: SB-100022
Vekt 0.150 kg
Dimensjoner 10 × 5 × 5 cm

Silikonsmekke – Autumn Glaze

Out of stock

5.90
SKU: SB-100021
Vekt 0.150 kg
Dimensjoner 10 × 5 × 5 cm

Smekker

Silikonsmekken… Det er ingenting å tenke på. Faktum er at den er det beste alternativet til dusinvis av vanlige tekstilsmekker. En spesiell lomme “fanger” maten, noe som er veldig praktisk når det kommer til første komplementær mat. Smekken er enkel å justere, skaper ingen ubehag for barnet og gnager ikke på nakken.

Kopp i silikon med sugerør og hank

Du trenger virkelig denne typen første kopper! For å lære barnet ditt å drikke, er det nok å kjøpe for eksempel en silikonkopp. Slike redskaper er veldig praktiske å ha med seg på tur, noe som også regnes som en viktig fordel.

Kopp i silikon med sugerør og hank – Pingvin, Soft Pink

På lager

6.95
SKU: CS-000076
Vekt 0.120 kg
Dimensjoner 10 × 10 × 5 cm

Kopp i silikon med sugerør og hank – Pingvin, Smoke Blue

På lager

6.95
SKU: CS-000077
Vekt 0.120 kg
Dimensjoner 10 × 10 × 5 cm

Kopp i silikon med hank – Army Green

På lager

6.95
SKU: CS-000022
Vekt 0.100 kg
Dimensjoner 10 × 5 × 5 cm

Kopp i silikon med hank – Sand

På lager

6.95
SKU: CS-000025
Vekt 0.100 kg
Dimensjoner 10 × 5 × 5 cm

Kopp i silikon

La barnet ditt vokse opp når det vil. Han/hun vil ønske å drikke fra sin egen kopp som alle voksne. La barnets kopp se ut som en ekte kopp, men med en spesiell egenskap – den vil være helt trygg. Sørg bare for å passe på hvordan barnet ditt drikker.

Snacksboks

Dette er enda et veldig nyttig produkt. Hvis frukt, bær og kjeks i barndommen ble pakket i poser, slik at de mistet sitt utseende, brukes nå spesielle snackkopper til dette formålet. En kompakt kopp, tett og praktisk – det er et nødvendig kjøp.

Snacksboks – Soft Pink

På lager

8.95
SKU: SC-000001
Vekt 0.130 kg
Dimensjoner 7 × 7 × 5 cm

Snacksboks – Smoke Blue

På lager

8.95
SKU: SC-000002
Vekt 0.130 kg
Dimensjoner 7 × 7 × 5 cm

Slik tar du vare på silikonretter

Silikonplater, skjeer, gafler og alle andre gjenstander på listen vår krever ikke mye innsats fra din side. Du trenger bare å skylle gjenstandene og tørke dem. Det er i grunnen det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *